Atrium Ljungberg ÅR

Alla tiders stad – Atrium Ljungbergs årsredovisning 2016

Atrium Ljungberg

Alla tiders stad – Med fokus på långsiktighet

Långsiktighet är en av Atrium Ljungbergs värderingar som genomsyrar all verksamhet. BrandFactory tog fram ”Alla tiders stad” som årets koncept för att lyfta just långsiktigheten i de levande och mångfasetterade stadsmiljöer som skapas.

Alla tiders stad beskrevs bland annat i trevliga case som bildsattes med både historiska och nutida bilder. I bakvagnen genomfördes en helt ny navigering för notpaketet som föll väl ut. Även i år skruvade vi på kommunikationen och den grafiska utformningen, allt för att göra en bättre och vassare årsredovisning än året innan.

 

 

Kom med en idéoch se den växa

Jessica Ramkloo

Jessica Ramkloo

Project Manager

+46 10 212 22 51 jessica.ramkloo@brandfactory.se
Alla tiders stad

Atrium Ljungbergs årsredovisning 2016

I slutet av mars levererades de fysiska trycksakerna i god tid inför stämman och vi är glada och stolta att få vara en del av projektet.

Alla tiders stad

Årsredovisningsprojektet löpte över åtta månader med omfattande arbete där alla delar togs fram, finslipades, kontrollerades och slutligen producerades. Med sina 150 sidor med närapå 80 diagram, 90-talet bilder, kartor, strategier, målsättningar, verksamhetsbeskrivningar och finansiella rapporter är det ett gediget och dedikerat teamarbete som utförts.

"Efter flera årsredovisningsprojekt tillsammans med BrandFactory kan vi den gemensamma och komplexa processen. Vi känner oss trygga i våra tydliga roller och ansvar. Vi arbetar prestigelöst, inspirerat och disciplinerat. Tillsammans skapar vi en fantastiskt bra årsredovisning som motsvarar högt ställda krav. Och på vägen har vi både roligt och utmanar varandra."

Bengt Johansson, Kommunikatör och projektledare för årsredovisningen

 • FRAMTIDENS KOMMUNIKATION PÅ FYSISK PLATS

  Nyhet!

  Om du vill ha stenkoll på trender och nyheter gällande kommunikation på fysisk plast, besök då mässan Retail Experience Live i Kista den 15-16 maj 2019. Detta är ett helt nytt spännande mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta.
 • Vi presenterar BrandFactorys Hållbarhetsrapport för 2018

  Hållbarhet

  BrandFactory är per definition ett miljömedvetet företag. Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö. Nu kan vi presentera vår hållbarhetsrapport för 2018.
 ? 
Behöver du hjälp?