BrandFactory - Atrium Ljungberg

Oväntat grepp på liten monteryta

Atrium Ljungberg

Lyckat uppdrag med monter som gav mersmak

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg ville i år delta på Business Arena med en monter som stack ut och kunde berätta för besökarna vad Atrium Ljungberg står för. Business Arena finns på flera orter i Sverige och den här montern var med i Malmö, Göteborg och Stockholm anpassades lokalt för varje stad. Läs nedan om hur vi lyckades med vårt uppdrag.

När du vill utmana oss!

Jessica Ramkloo

Jessica Ramkloo

Project Manager

+46 10 212 22 51 jessica.ramkloo@brandfactory.se
Food Truck på nära håll

En foodtruck som stack ut

Eftersom Atrium Ljungberg skapar och utvecklar stadsmiljöer växte idén om en Foodtruck fram på byrån. En urban symbol blev förbindelsen mellan utställare och besökare där  det gavs utrymme för samtal.

Wrapsen det bjuds på är moderna, hållbara och namnsatta efter Atrium Ljungbergs engagemang i aktuell stad.

Efter genomförda event står det klart att Foodtrucken gör ett bra jobb. Atrium Ljungberg får stor uppmärksamhet och många uppskattar det ovanliga greppet, och det på en väldigt liten monteryta.

Ett kul sätt att förmedla ett budskap

Kompetenser i bruk

 • FRAMTIDENS KOMMUNIKATION PÅ FYSISK PLATS

  Nyhet!

  Om du vill ha stenkoll på trender och nyheter gällande kommunikation på fysisk plast, besök då mässan Retail Experience Live i Kista den 15-16 maj 2019. Detta är ett helt nytt spännande mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta.
 • Vi presenterar BrandFactorys Hållbarhetsrapport för 2018

  Hållbarhet

  BrandFactory är per definition ett miljömedvetet företag. Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö. Nu kan vi presentera vår hållbarhetsrapport för 2018.
 ? 
Behöver du hjälp?