Pressbyrån case | Kampanj om att få igång säsongens glassförsäljning

Pressbyrån slår glassrekord!

Reitan

Glassfest hos pressbyrån

Den årliga glasskampanjen är en av Pressbyråns mest omtyckta kampanjer, både av kunder och köpmän. Återigen fick vi förtroendet att vara med att skapa denna butiksfest med syfte att dra igång säsongens glassförsäljning.

Med hjälp av Pressbyråns kanaler och kampanjplatser, internt och externt, fick kampanjen stor spridning. Den bestod av traditionellt tryck, digital närvaro i butik och online samt brandade butiker.

Tillsammans lyckades vi nå nya höjder och Pressbyrån sålde mer än 2 000 000 glassar. 600 000 glassar mer än föregående år.

Ett helt fantastiskt resultat!

Är du ute efter kreativa lösningar?

Lina Åfors

Lina Åfors

Project Manager

+46 10 451 00 48 lina.afors@brandfactory.se

FOKUS PÅ GLASSBOXEN!
Flouricerande färg, glass-mönster, skyltar, vippor, affischer, takmobiler, 3D-glassar, foldrar, fryspåsar, fönsterfolie, vepor, golv- och fönsterdekaler gav Pressbyråns köpmän möjligheten att ta ut kampanjen i butik.

”FÖRSÄLJNINGSÖKNINGEN TALAR SITT TYDLIGA SPRÅK. EN SUCCÉ!”

ADRIENNE HEURLIN – REITAN CONVENIENCE SVERIGE AB

FÅ KUNDER TILL BUTIKERNA
I externa kanaler syntes kampanjen på digitala skärmar, i rulltrappan, på tåg och bussar, på webben och i sociala medier. Lokala event och take-overs gjordes där Pressbyrån blev Glassbyrån och Pressbyråns mopedbil delade ut glass till allmänheten.

  • FRAMTIDENS KOMMUNIKATION PÅ FYSISK PLATS

    Nyhet!

    Om du vill ha stenkoll på trender och nyheter gällande kommunikation på fysisk plast, besök då mässan Retail Experience Live i Kista den 15-16 maj 2019. Detta är ett helt nytt spännande mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta.
  • Vi presenterar BrandFactorys Hållbarhetsrapport för 2018

    Hållbarhet

    BrandFactory är per definition ett miljömedvetet företag. Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö. Nu kan vi presentera vår hållbarhetsrapport för 2018.
 ? 
Behöver du hjälp?