Sortera | Lyft varumärket & förbättra mötet med kunderna | Se case här

Sortera

Förbättrade mötet med sina kunder

Ett Showroom med extra allt

Sortera behövde skapa ett Showroom där de kunde möta sina kunder och visa upp hela sitt erbjudande.

Vi fick uppdraget att ta fram en idé kring hur de bäst kunde kommunicera sina 3 olika varumärken (Sortera, Big Bag, Åkerisäcken) som alla erbjuder liknade tjänster till olika målgrupper i samma lokal. Sorteras bild av hur det skulle ske var genom tryckt kommunikation där man skapade små utställningar om alla olika erbjudanden i deras stora nya lokal.

VÅR LÖSNING
Vi valde att kombinera tryckt och digital kommunikation för att effektivt kunna variera varumärken och erbjudande beroende på vilken målgrupp som vid tillfället befinner sig i lokalen.

Vi Lyfter ditt varumärke till nya höjder

Joakim Rindeström

Joakim Rindeström

+46 10 212 22 52 joakim.rindestrom@brandfactory.se

TOUCH BORD
Med ett liggande touch bord från NEC kombinerat med en 80 tums skärm på väggen kan Sortera välja vilket varumärke de för tillfället vill visa och sälja beroende på vilken målgrupp som befinner sig i lokalen. Med en handrörelse över bordet kan man ”slänga upp” det material man vill visa för alla i lokalen på skärmen.

"Från idé till utförande, vår absoluta styrka. Ett otroligt spännande uppdrag där vi använt oss av all vår expertis som vi har i huset."

Jesper Holmström, Creative Director, BrandFactory

 

ALL VÅR EXPERTIS
Vi har kombinerat nästan alla våra expertiser inom BrandFactory i detta uppdrag, så som skylttillverkning (till och med en handblåst neonskylt) foliering, möbeldesign, Digital Signage, Sublimering, tryck på lamellgradiner samt offsettryck, projektledning samt framtagning av idé och koncept.

Kompetenser i bruk

Resultat

Vi skapade ett modernt koncept där Sortera effektiv kan möta sina kunder och exponera sitt erbjudande och varumärke. Med digital och tryckt kommunikation formade vi en effektiv helhet både visuellt och rent kommunikativ. Sortera kan nu med stolthet möta sina kunder och enkelt kommunicera och förklara  sitt erbjudande.

 • FRAMTIDENS KOMMUNIKATION PÅ FYSISK PLATS

  Nyhet!

  Om du vill ha stenkoll på trender och nyheter gällande kommunikation på fysisk plast, besök då mässan Retail Experience Live i Kista den 15-16 maj 2019. Detta är ett helt nytt spännande mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta.
 • Vi presenterar BrandFactorys Hållbarhetsrapport för 2018

  Hållbarhet

  BrandFactory är per definition ett miljömedvetet företag. Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö. Nu kan vi presentera vår hållbarhetsrapport för 2018.
 ? 
Behöver du hjälp?