BrandFactory - personuppgifter

personuppgifter för arbetssökande

GDPR

Behandling av personuppgifter för arbetssökande

Det är viktigt för oss att skydda din personliga integritet och säkra korrekt hantering av dina personuppgifter. 

Denna informationstext är till för dig som har sökt en annonserad tjänst hos Brand Factory eller som har skickat en spontan ansökan via vår hemsida.

Vem dina personuppgifter kan komma att delas med
Om du gör en spontanansökan via vår hemsida kan dina personuppgifter komma att delas med enheter och chefer inom BrandFactory.

Om du söker en annonserad tjänst kommer dina personuppgifter att vara tillgängliga för HR-avdelningen och rekryterande chef. 

All utlämning kommer att ske enligt lag och dina personuppgifter kommer inte att användas för andra ändamål än det vi redan informerat dig om.

Hur länge vi sparar dina personuppgifter
Om du söker en tjänst som är utannonserad sparar vi dina ansökningshandlingar i två år, därefter rensas alla uppgifter.

Om du som gör en spontanansökan via vår hemsida vill att vi kontaktar dig när ett relevant jobb dyker upp, samtycker du genom din ansökan att vi sparar din ansökan i 2 år.

I vissa fall använder vi oss av rekryteringsföretag. I dessa fall har rekryteringsföretaget personuppgiftsansvar för den behandling som genomförs.

Dina personuppgifter i egenskap av arbetssökande behandlas för följande ändamål och med stöd av den lagliga grund som anges nedan.

Ändamål
Administration avseende jobbansökan via vår hemsida.
Spara spontan jobbansökan vid ömsesidigt intresse.

Laglig grund
För att vidta åtgärder på begäran innan avtal ingås.
Samtycke, som bekräftas genom ansökan.  

                                          

  • FRAMTIDENS KOMMUNIKATION PÅ FYSISK PLATS

    Nyhet!

    Om du vill ha stenkoll på trender och nyheter gällande kommunikation på fysisk plast, besök då mässan Retail Experience Live i Kista den 15-16 maj 2019. Detta är ett helt nytt spännande mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta.
  • Vi presenterar BrandFactorys Hållbarhetsrapport för 2018

    Hållbarhet

    BrandFactory är per definition ett miljömedvetet företag. Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö. Nu kan vi presentera vår hållbarhetsrapport för 2018.