Digitala lösningar | Heltäckande onlineverktyg för projektledning

Innovativa onlineverktyg gör det enkelt

Digitala lösningar

Gör det enkelt med innovativa onlineverktyg

Precis allt som har med BrandFactory att göra ska vara riktigt bra och för våra kunders bästa. Hela vägen från skräddarsydda onlineverktyg, kostnadseffektiv projektledning och kundspecifika databaser. Ju enklare process, desto snabbare hantering och bättre resultat.

När du samarbetar med BrandFactory kan du få tillgång till BrandEasy – vårt heltäckande onlineverktyg för projektledning. Här kan du enkelt hålla ordning på alla dina beställda produkter och tjänster, boka fordonsdekorer och använda dra-och-släppteknik för att på egen hand utforma och beställa marknadsföringsmaterial.
        Med vårt projektsystem kan du enkelt följa både tidigare och pågående kampanjer och projekt för alla butiker i kedjan. Du får också möjlighet att använda vår bildbank så att du själv slipper arkivera och hålla ordning på äldre kampanjer. För en verkligt smidig marknadsföring får du också tillgång vårt mallverktyg där du kan basera en hel kampanj på våra färdiga mallar.

 

Behöver du systematisera din marknadsföring?

Anders Dekany

Anders Dekany

Sales Manager

+46 10 212 21 45 anders.dekany@brandfactory.se
  • FRAMTIDENS KOMMUNIKATION PÅ FYSISK PLATS

    Nyhet!

    Om du vill ha stenkoll på trender och nyheter gällande kommunikation på fysisk plast, besök då mässan Retail Experience Live i Kista den 15-16 maj 2019. Detta är ett helt nytt spännande mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta.
  • Vi presenterar BrandFactorys Hållbarhetsrapport för 2018

    Hållbarhet

    BrandFactory är per definition ett miljömedvetet företag. Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö. Nu kan vi presentera vår hållbarhetsrapport för 2018.
 ? 
Behöver du hjälp?