Creative | Visuell kommunikation & grafisk formgivning

Inhouse

En kreativ Inhousebyrå

Vi hjälper dig med effektiv kommunikation

Räcker din marknadsavdelning inte till? Eller behöver du hjälp med kreativ och taktisk marknadsföring eller kommunikation? På BrandFactory Inhouse står vi redo att hjälpa dig.

Med vår unika bredd av kompetenser och långa erfarenhet hjälper vi dig att stärka ditt varumärke, bygga starka relationer till din målgrupp samt att driva din försäljning med effektiva kommunikationslösningar, analogt som digitalt. Vi vet hur man förvandlar och anpassar kreativa idéer till en fungerande verklighet. Hur vill du framstå och vilken målgrupp vill du attrahera? Vi tänker utanför boxen men inom ramarna för ditt varumärke och identitet.

Vår historia
Sedan 2003 har vår byrå varit ett naturligt komplement till BrandFactorys erbjudande, där grafisk produktion tidigare utgjorde den huvudsakliga leveransen. I dag efterfrågas i allt högre grad marknadsföring i digitala medier och främst på digitala skärmar.

En kreativ Inhousebyrå
Vi ser att behovet av produktionsbyråtjänster och strategiskt arbete fortfarande dominerar på den svenska marknaden. Som kreativ Inhousebyrå med spetskompetens inom grafisk produktion, är vi duktiga på att kunna tillgodose våra kunders behov att attrahera sina intressenter på en fysisk plats. Vårt fokus ligger på att skapa stor affärsnytta i våra kundrelationer, och trygghet i att vi kan ditt varumärke lika bra som det vore vårt eget.

Vår styrka
Vi arbetar med långvariga kundrelationer och vår styrka ligger dels i vår storlek och breda kompetens inom de vanligaste byråfunktionerna. Men även kompletterande tjänster såsom fotografering, bildretusch, 3D, filmning och motion graphics.

För att underlätta och effektivisera beställarprocessen, erbjuder vi även ett enkelt beställarverktyg. Med vår långa erfarenhet bjuder vi gärna på råd och tips inför hur just ditt uppdrag ska kunna optimeras, och vi tar bara fram förslag på lösningar som vi faktiskt vet fungerar och håller för olika påfrestningar.

Söker ni effektiva lösningar? Låt oss hjälpa till!

Therese Boström

Therese Boström

Head of Agency/Key account Manager

+46 10 212 21 10 therese.bostrom@brandfactory.se
  • FRAMTIDENS KOMMUNIKATION PÅ FYSISK PLATS

    Nyhet!

    Om du vill ha stenkoll på trender och nyheter gällande kommunikation på fysisk plast, besök då mässan Retail Experience Live i Kista den 15-16 maj 2019. Detta är ett helt nytt spännande mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta.
  • Vi presenterar BrandFactorys Hållbarhetsrapport för 2018

    Hållbarhet

    BrandFactory är per definition ett miljömedvetet företag. Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö. Nu kan vi presentera vår hållbarhetsrapport för 2018.
 ? 
Behöver du hjälp?